Vi söker erfaren VVS ingenjör

ICEE AB erbjuder heltidstjänst för en rutinerad VVS-konsult som jobbat minst 3 år och vill arbeta i ett mindre välmeriterat privatägt företag med hög ambitionsnivå och kvalificerade uppdrag inom all typ av VVS-projektering för ett brett spektra av om- och nybyggnadsprojekt.
Som blivande projektör hos oss kommer dina arbetsuppgifter att omfatta projektering/konstruktion i CAD/BIM verktyg som MagiCAD med AutoCAD plattform, beräkningar och dimensionering av VVS-tekniska system för rör- och luftbehandlingsinstallationer samt arbete med tekniska beskrivningar och energiberäkningar i IDA samt VIP.

Som medarbetare i ett mindre företag är det stor variation på såväl arbetsuppgifter som projekt och beställare. Du har du en hög personlig ambitionsnivå samt en vilja att hela tiden utvecklas och ta ansvar. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift till fullo.

Vi söker yrkeserfaren VVS-konsult med ingenjörs- alternativ KY-utbildning inom energi med inneklimatinriktning. Ett grundkrav är erfarenhet av projektering inom VVS och Du jobbar obehindrat i CAD.

Känner du att detta är Intressant och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Magnus Isaksson 0705-22 33 00.
Du är välkommen att skicka din ansökan till magnus@icee.se.
Din ansökan behandlas konfidentiellt.